Do Guinessovej knihy pribudli nové rekordy: Talenty celebrít, o ktorých ste nevedeli!

Naši hádači predviedli doteraz nepoznané veci.

Nikto nepochybuje, o tom, že naši celebritní hádači toho dokážu viac než dosť a sú v mnohom jedineční. No vedeli ste o tom, že okrem hereckých a moderátorských predností majú v sebe ukryté aj iné nadania, o ktorých sme vôbec netušili? Nejde len tak o hocijaké talenty, pretože v najnovšej epizóde Inkognita sa dokonca posnažili o ich zápis do knihy rekordov. To, čo vraj dokážu len oni a nikto iný, predviedli nielen všetkým divákom, ale aj priamo prítomnému slovenskému zapisovateľovi Guinessovej knihy rekordov, Igorovi Svitkovi.  

Michal Hudák spočiatku nevedel, kde začať, keďže zrejme rekordov, na ktoré je hrdý, má hneď niekoľko. Jeden za všetky nám s jemu vlastným zmyslom pre humor napokon odtajnil: „Šesť rokov som nepil alkohol, nefajčil, nebehal za ženami. A potom som nastúpil do základnej školy.“ Zuzka Šebová svoj jedinečný rekord bez váhania či akéhokoľvek tréningu aj priamo znázornila. Dokázala prižmúriť jedno oko, vôbec ním nehýbať a ešte ich aj striedať. Dokonca nám prisľúbila, že celý budúci diel bude jednooká. Jozefovi Vajdovi sa však rekord neuznal, pretože to, že na rozdiel od Miša Hudáka šesť rokov pil a fajčil, už vedeli všetci. Poslednou svetlou výnimkou bola Zdenka Studenková, ktorá vie spojiť ruky až do polovice ich dĺžky, s čím už mali všetci ostatní problém. Do knihy rekordov tak pribudli nové záznamy, na ktoré môžeme byť všetci pyšní. Pozrite si celú scénku rekordov!

Nevideli ste premiérovú epizódu Inkognita? Nájdete ju zadarmo v archíve! Ďalšiu časť uvidíte už v pondelok o 20:30 na JOJke!