Inkognito - Silvester

Posledné minúty roka budú stáť za to: Východniarsky temperament a nečakaný tajný hosť!

Nenechajte si ujsť špeciálne Silvestrovské Inkognito.

Po rokoch sa na JOJku vracia klasický silvestrovský večer v duchu nespútanej zábavy so špeciálnym Silvestrovským Inkognitom. Prezradíme vám, že posledné vydanie obľúbenej relácie v tomto roku bude výnimočné a od klasických častí sa bude odlišovať úplne vo všetkom, pretože o zábavu sa postará netypická štvorka. Klasickú hádačskú zostavu vystriedajú východniarski mušketieri a majstri slova: Peter Nagy, Marián Čekovský, Marcel Forgáč a Mišo Hudák.

Všetci štyria temperamentní muži v čiernom z Východu budú mať za úlohu uhádnuť povolanie, ktoré by mohli vykonávať skutoční hádači. Postupne sa tak oproti nim po boku Vlada Voštinára vystrieda Zdenka Studenková, Zuzka Šebová a Jozef Vajda, ktorí sa tak konečne vcítia do opačnej roly. Zlatým klincom večera bude nečakaný tajný hosť, ktorého návšteva bola už len otázka času. Pravú silvestrovskú atmosféru dotvorí východoslovenská kópia skupiny Abba, ktorá nám zaspieva legendárny novoročný hit Happy New Year. Napokon si všetci spolu pripijeme pri odrátavaní posledných sekúnd tohto roka a zaprajeme si v spoločnom duchu šťastný nový rok 2016.

Nenechajte si ujsť poslednú reláciu JOJky v tomto roku a špeciálnu dávku zábavy v silvestrovskom Inkognite dnes večer o 22:15 na JOJke!