Obdiv vzbudzuje aj za hranicami Slovenska: Z Mórovej sexy postavy sú chlapi v zahraničí namäkko!

A to ani nevedia, že ide o úspešnú herečku.

Inkognito tento týždeň prichádza netradične až v dvoch premiérových epizódach. Prvú s tajnou hosťkou Dianou Mórovou uvidíte už dnes večer. Obľúbenú herečku uvidíme po kratšej niekoľkomesačnej pauze. Za ten čas si stihla poriadne oddýchnuť a načerpať nové sily a je oveľa uvoľnenejšia a pripravenejšia na moderovanie šou Česko Slovensko má talent. „Napriek tomu, že prešiel takmer rok od točenia Dvojičiek, ani sa mi to nezdá. Veľmi rýchlo to ubehlo. Možno si to teraz viac užijem,“ teší sa oddýchnutá herečka.

V dnešnom Inkognite si zaspomínala aj na časy dávno minulé, keď ešte chodila s hercom Tomášom Maštalírom. No keďže je to už poriadna minulosť, ich vzťah je už len ako brat a sestra. „Ako bývalého partnera ho už asi ani nevnímam, keď už niečo raz okúsite... No na javisku si veľmi dobre rozumieme, je skvelý hráč,“ hovorí Diana.

Tomáš však nebol jediný chlap, ktorý si všimol herečkinu štíhlu postavu, ktorou dodnes vzbudzuje na verejnosti obrovský obdiv a záujem. Za všetkým sa skrýva najmä odhodlanie a chuť žiť aktívny život. „V mojom veku som si povedala, že dôležité je, aby som sa ja hlavne dobre cítila a keď sa pozriem do zrkadla, tak si poviem, ešte to ujde. Štíhlosť je aj o tom, že ľudia vám hádajú iný vek. Keby som bola silnejšia, ťažko by sa mi pracovalo. Aj zo zdravotného hľadiska je dôležité, že telo stále zostáva na rovnakej pôvodnej hmotnosti,“ prezrádza obľúbená herečka, ktorá žije aktívny život na každom kroku.

Najviac si však paradoxne jej postavu všímajú muži v zahraničí, ktorý ani netušia, že Diana je známa slovenská herečka. „Tam ma muži vnímajú omnoho lepšie ako ženu, nie ako herečku. Vždy na dovolenke nájdem pekných chlapov, ktorí si ma všimnú a povedia, že som pekná žena a mám peknú postavu. To mi brutálne zalichotí,“ dodáva sympatická herečka.

Sledujte Dianu Mórovú ako tajnú hosťku už dnes večer v premiérovom Inkognite o 20:40 na JOJke!

Autor: Ivan Paško