Recept na úspech v šoubiznise podľa Slávika: Stačí, keď sa raz do týždňa osprchujete!

Niekedy samotný talent nestačí.

Hudobný producent a hľadač talentov Jaro Slávik vedel o svojom nadaní a o tom, že sa bude živiť hudbou už od desiatich rokov. Neskôr pre to robil všetko, až sa mu to napokon oplatilo. „Všimla si ma gramofónová firma, podpísal som umelca, ktorý predal veľa kópií po celom svete. Bol som šikovný a veľa som pracoval,“ prezrádza obávaný kat zo šou Česko Slovensko má talent. V tejto šou, na rozdiel od Inkognita, pri niektorých účinkujúcich v sekunde vedia, o aké povolanie pôjde. Najmä tanečníci, kúzelníci či speváci sú väčšinou ľahko odhaliteľní.

Úspech v šoubiznise je podľa neho oveľa ľahšie dlhodobo udržateľný v prípade, ak človek dobre vyzerá. Na druhej strane však v Talente žali úspechy všetci bez ohľadu na výzor. „Mali sme Sýkoru, ktorý nie je najväčší fešák, ale je sympatický chalan. Ani vlaňajšiu víťazku by sme nezaradili k finalistkám miss. Aj príbehy posúvajú ľudí,“ myslí si Slávik.

Typickým príkladom toho, že ľudia si viac obľúbia pekných ľudí, je napríklad Ján Pavol II, ktorý vzbudzoval u ľudí obrovské sympatie aj vďaka jeho súmernej tvári. Za úspechom teda stojí často práve zovňajšok a ak chce byť človek skutočne úspešný, mal by sa podľa Jara minimálne raz do týždňa osprchovať.

Sledujte obávaného kata a hudobného producenta Jara Slávika ako tajného hosťa v dnešnom premiérovom Inkognite o 20:35 na JOJke!

Autor: Ivan Paško