Naši domáci miláčikovia už majú aj vlastnú pekáreň: Psiemu žrádlu neodolal ani Čeky!

Až sa napokon zalizoval.

V najnovšom Inkognite nepotrápili povolania len hádačov, ktorí neuhádli ani jedno z nich, ale aj všetkých divákov. Len málokto napríklad tušil, že naši domáci miláčikovia dnes majú na výber aj produkty z vlastnej domácej pekárne. Ich maškrtné jazýčky si rozhodne prídu na svoje aj vďaka sympatickej Mii Kurucovej, ktorá je výrobkyňou psích a mačacích dobrôt v prvej pekárni tohto druhu na Slovensku. Na ich jedinečných receptoch spolupracovalo viacero veterinárov, aby boli maškrty čo najfunkčnejšie aj na tie najväčšie psie výkony. 

Medzi najpredávanejšie produkty patria psie „huffiny“, rôzne koláčiky či torty pre psov. Ak by však niekoho lákalo vyskúšať na vlastnej koži, ako chutia psie dobroty, nie je to žiaden problém. Všetky produkty sú absolútne vhodné aj pre človeka. Ako príklad nám Mia priniesla čerstvú psiu tortu pre Rexa s 80% mäsa bez chémie či konzervantov.  

Torta dokonca tak zaujala nášho hádača Čekyho. Rozhodol sa, že ju vyskúša na vlastnej koži, a to doslova. Hudobník si s ňou potykal tvárou v tvár, keď do nej bez okolkov vnoril celú hlavu. Napokon však uznal, že pečienková dobrota je skutočne chutná a zalizoval sa rovnako ako zvierací miláčikovia, pre ktorých bola pôvodne určená.

Najnovšie Inkognito nájdete v našom bezplatnom archíve!