Život Zuzky Porubjakovej sa zmenil naruby: Odrazu už nie som taká podstatná ako kedysi!

Niet príjemnejšej zmeny ako materstvo.

V najnovšom Inkognite sme zažili krásne a vrúcne zvítanie dvoch veľmi dobrých kamarátok Zuziek - tajnej hostky Zuzky Porubjakovej a našej stabilnej hádačky Zuzky Šebovej. A hoci ich privítanie vyzeralo ako keby sa nevideli celé roky, v skutočnosti sa vídavajú pravidelne. "Je to aj zábavné, ale niekedy si aj poplačeme, aj zasmejeme," prezrádza tajná hostka Zuzka Porubjaková, ktorú diváci JOJky poznajú napríklad zo seriálu Odsúdené či Dvojičky, ale aj zo sitkomu Svet podľa Evelyn.

Na ten má Zuzka len samé vtipné spomienky. Natáčala však v pokročilom štádiu tehotenstva, kvôli čomu si seriál nemohla užiť stopercentne. "Bola to zábava, len som bola v deviatom mesiaci tehotenstva. Bola som celá opuchnutá, na pľaci som už mlela z posledných síl. Už som ani nevedela, ako sedieť, aj to bolo náročné," spomína s úsmevom Zuzka.

Vďaka tomu, že aj v seriáli bola jej postava tehotná, mohla sa priučiť mnohým veciam. Po príchode domov z natáčania napríklad zistila, že vôbec nie je zbalená do nemocnice. Dnes je však rada, že všetko dobre dopadlo nielen v seriáli, ale aj v jej živote. "Je to krásna zmena, niekedy aj ťažšia, ale všetky mamy vedia, aké to je a že treba prevziať zodpovednosť. Odrazu už nie som najpodstatnejšia ja a ani môj život nie je taký podstatný, čo je super," hovorí sympatická mamička. Jej malá Emka bude mať čoskoro jeden rok a Zuzka už teraz rozmýšľa, čo jej kúpi na narodeniny. Herečku Zuzku Porubjakovú uvidíte napríklad aj v pripravovanom seriáli Hotel Grand.

Najnovšiu epizódu Inkognita nájdete v našom bezplatnom archíve!