O Kukurových úspechoch za hranicami väčšina len sníva: Naši herci by prerazili, keby nesedeli na zadku!

Kde je najväčší problém?

Do Inkognita dnes zavíta slovenská herecká legenda, ktorá je nemenej známa aj v zahraničí. Juraj Kukura je úspešný slovenský herec, ktorého kariéra sa pred vyše tridsiatimi rokmi chtiac-nechtiac rozbehla v úplne cudzom prostredí nemeckých divadiel. Už vtedy dosiahol niečo, po čom dodnes mnohí slovenskí herci môžu iba túžiť. Možno aj preto ocenili diváci v Inkognite jeho príchod obrovským standing ovation. "Bol to silne emotívny zážitok. Pre mňa to nie je bežné, keďže ja sa bežného televízneho života nezúčastňujem. Nie som prítomný v ich živote, moje aktivity sú skôr v zahraničí, o to viac si to cením," nadchýnal sa Kukura z reakcií publika.  

Práve nevídané herecké úspechy v zahraničí mu môžu mnohí jeho slovenskí kolegovia závidieť. On si však myslí, že každý má rovnakú šancu na prerazenie. "Pýtam sa sám seba, prečo tu sedia. Všade vo svete to funguje tak, že idú, chodia od kastingu do kastingu, robia kuchárov, au-pairky. Niekomu sa to podarí za rok, za desať, niekomu nikdy. Ale aspoň si môže povedať, že sa o to pokúsil. To, že im nestojí za pokus v dobe neobmedzených možností, je pre mňa prekvapenie," hovorí Kukura, ktorý oslávi budúci rok jubilejnú sedemdesiatku.  

A hoci bol samotný herec dlhé roky idolom žien, nemyslí si, že výzor je pre úspech výnimočne dôležitý. Oveľa dôležitejší je vraj sexepíl a vyžarovanie človeka. On sám sa nijako extra o seba nestará, dokonca celý život nepotrebuje ku kráse ani hrebeň. Dnes sa musí páčiť najmä manželke, ktorá má, vraj, väčšinový podiel na ich šťastnom zväzku.  

Sledujte premiérové Inkognito s tajným hosťom Jurajom Kukurom dnes o 20:35 na JOJke!