Barmošová zatočila s podvodníkmi raz a navždy: Na mojom mene sa nikto priživovať nebude!

Sympatická moderátorka zvolila novú taktiku.

Inkognito dnes bude šarmantné a plné krásy. Už o 21:30 k nám totiž zavíta obľúbená jojkárska moderátorka Lucia Barmošová, ktorá v našej televízii moderuje už od roku 2005. Sympatická niekoľkonásobná držiteľka OTA okrem moderovania hlavnej spravodajskej relácie odovzdáva skúsenosti ďalej ako prednášajúca na vysokej škole. V posledných týždňoch však bol v bulvárnych médiách na pretrase najmä jej rozchod s priateľom Martinom. Zásah médií do súkromia však vníma čisto profesionálne ako prirodzenú súčasť svojej profesie. „Do istej miery je to nepríjemné, ale treba povedať, že bulvár je súčasťou a každý, kto je verejne známy, sa s tým musí zmieriť. Niekedy je to však aj oslobodzujúce, v podstate už všetci vedia, že som sa rozišla a podobné veci, nemusím nikomu nič hovoriť, v podstate o mne vedia všetko,“ smeje sa sympatická moderátorka.

Na Luciinej popularite sa však mnohí dokonca chceli prostredníctvom sociálnych sietí a falošných profilov na Facebooku priživiť. Lucia sa preto rozhodla, že s falošnými zbierkami a podvodníkmi zatočí a založila si vlastný oficiálny profil. „Už som mala toľko falošných profilov, že som sa rozhodla naplno venovať nejakému reálnemu, aby ľudia neboli klamaní. Mnoho falošných profilov si dokonca pýtalo peniaze na zbierky. S Anetkou Pariškovou vznikla dokonca brožúra, kde v našom mene pýtali peniaze na charitu. Z toho mi bolo nevoľno,“ sklamane priznáva Lucia.

Inkognito - Lucka Barmosova - facebook Inkognito - Lucka Barmosova - facebook Zdroj: Facebook / Lucia Barmošová TV JOJ

​Moderátorka chcela byť v mladosti pôvodne učiteľkou, čo sa jej v podstate aj splnilo, hoci napokon ju to spolu so slávnou sestrou Kvetou Horváthovou zavialo do médií. Nikdy sa však nestalo, žeby sestry medzi sebou porovnávali svoje televízne výkony. „Každá robíme v podstate niečo iné a v inej televízii, čo je aj dobré a zaujímavé. V prvom rade sme sestry. Myslím, že je to môj najlepší priateľ a je to obojstranné. Je to človek, ktorému môžem plne dôverovať,“ myslí si moderátorka, ktorú dnes večer uvidíte v oveľa civilnejšej forme, než ste zvyknutí. 

Sledujte Lucku Barmošovú ako tajnú hostku v premiérovom Inkognite dnes o 21:30 na JOJke!