Z vlastného megahitu povinná jazda: Katke Knechtovej lezie jedna z piesní na nervy!

O ktorý hit ide?

Obľúbená a sympatická Prešovčanka a jedna z najlepších slovenských speváčok Katka Knechtová zavíta už dnes o 21:30 do Inkognita. Spolu s Čekym a Mišom na vás čaká poriadna východniarska zostava. Katka má v živote kopec noviniek a jej meno je v týchto dňoch skloňované najmä s novým singlom FEA, ktorý sa teší veľkej obľube aj v éteroch slovenských rádií. V súčasnosti sa Katka venuje promovaniu nového albumu Premeny, ktorý je prierezom toho najlepšieho, čo sa Katke podarilo v hudbe urobiť. "Ľudia tam môžu počuť piesne ako Slnečná balada, Tieňohra i najnovší singel FEA, ktorému sa v rádiách celkom darí a pred pár dňami k nemu vyšiel aj videoklip," prezrádza sympatická speváčka, ktorá okrem toho chystá aj vlastnú koncertnú šnúru i turné s kapelou IMT smile s ktorou začínala ešte keď mala 15 rokov.  

Na otázku, ktorá z piesní je Katkinou srdcovkou, speváčka nevedela odpovedať jednoznačne, keďže všetko záleží od jej momentálnej nálady. "No ak existuje pieseň, ktorú nehrám rada alebo mi samej lezie na nervy, je to napríklad pieseň Muoj bože. To sú piesne, ktoré ľudia očakávajú, že ich budeš hrať a stane sa to povinnou jazdou. Vymýšľaš nové aranžmány, no ľudia to chcú stále tak ako to je, takže niekedy sa to v playliste a v hlave ohrá," hovorí Katka, ktorá je v hudbe maximálna perfekcionistka a keď sa opakovane počuje v rádiu, stále hľadá chyby a rieši aj najmenšie detaily.  

Inšpiráciou jej tvorby je úplne všetko. Jediné, čo Katka neznáša, je takzvaný "impotentný" pokoj. "Niekedy mám sama pocit, že už nevytvorím nič že v živote sa nič nedeje, no vzápätí to príde. Napríklad nedávno sa mi podarilo vo vírivke urobiť ďalšiu pieseň. Zrazu sa zamyslíš, niekam odletíš a potom počuješ kompletne celú pieseň," dodáva vždy usmiata speváčka.  

Sledujte premiérové Inkognito s tajnou hostkou Katkou Knechtovou dnes o 21:30 na JOJke!