Michal David bol zo Studenkovej celý bez seba: Venoval jej ten najkrajší darček!

Čím očarila Zdenka spevácku legendu?

Aj dnes večer to bude v Inkognite poriadne žiť. To všetko najmä vďaka špeciálnemu tajnému hosťovi z Čiech – hudobníkovi Michalovi Davidovi – vlastným menom Vladimír Štancl. Autor mnohých legendárnych hitov žije celý život podľa originálneho motta, ktorým je to, že každý chce žiť Nonstop, chce prežiť svoju Lásku z pasáže, svoj Diskopríbeh a mať svojich Pár priateľov. Nie je náhoda, že Michalove songy žnú úspechy u všetkých generáciách.Je to dané aj textami, ktoré sú o živote a o tom, čo každý z nás prežije,“ hovorí spevák. Na záver dnešnej časti nám dokonca zahral aj špeciálny megamix, ktorý venoval jeho obľúbenej hádačke Zdenke Studenkovej.Počas toho, ako som spieval Céčka, bolo to o Zdenke a pre ňu, keďže to bol text od dievčati. Zdenka je úžasná baba, ponúkal som jej, aby hrala v našom muzikáli v Angelike. Úžasne vyzerá, je skvelá,“ myslí si očarený Michal.

Talentovaný spevák však netvorí pesničky len pre seba, ale aj pre ďalšie veľké mená, napríklad pre Helenu Vondráčkovú. „Keď som písal Dlhú noc Helene Vondráčkovej, tak to bolo písané priamo na ňu. Aj muzikály píšem týmto spôsobom a preto sa ľuďom tak páčia,“ prezrádza spevák a zároveň dodáva, že Dlhá noc v jeho podaní by zrejme nebola takým veľkým hitom ako v prípade Helenky.

V súvislosti s koncertnými turné však zažíva množstvo zaujímavých príhod nielen priamo na pódiu, ale aj cestou k svojim milovaným fanúšikom. Na jednu z nich Michal nevie zabudnúť doteraz. „Keď niekedy človek nestíha, tak občas šliapne na plyn. Raz dávno sme šli na Slovensko. Ponáhľali sme sa, išli sme 210, za nami maják. Kolega vystúpil, napokon i ja. Policajti sa na mňa pozreli a celí začudovaní mi napokon všetko odpustili a išiel ďalej. Pritom sa stihli aj vyfotiť,“ spomína Michal na príhodu spred mnohých rokov. Dnes by sa niečo podobné podľa neho už zopakovať nemohlo, navyše odvtedy jazdia oveľa opatrnejšie.

Sledujte vystúpenie Michala Davida ako tajného hosťa v premiérovom Inkognite dnes o 21:30 na JOJke!