Obyčajná dovolenka je preňho nuda: Kamil Mikulčík neustále cestuje do epicentier strachu!

Prečo sa sám vôbec nebojí?

V Inkognite dnes privítame obľúbeného herca, speváka a hudobného skladateľa Kamila Mikulčíka, ktorého si mnohí aj po rokoch spájajú s reprezentovaním Slovenska na Eurovízii v roku 2009. Talentovaný herec však má popri umení aj ďalšiu vášeň, ktorou cestovanie do krajín, ktoré nie sú pre bežných turistov príliš atraktívne. "Treba ísť niekam, kde to nie je  úplne také ľahké. Radšej ísť do krajín, kde sa to javí ťažšie a o to intenzívnejšie zážitky potom človek má," myslí si Kamil. Preto s partiou kamošov cestuje každý január do krajín ako Etiópia, Salvádor či India. Najbližšie ich teraz čaká Kolumbia a Ekvádor 

Na týchto cestách sa však hercovi neraz privodili rôzne nepríjemné udalosti, no o to viac ho to vždy láka cestovať ďalej a aj nepríjemné zážktky napokon vníma s humorom. "Vykĺbilo sa mi v mori rameno a v Nikaragui som musel osloviť chiropraktika na plíáži, keďže všetky nemocnice boli zavreté. Ten mi to nenaparavil, až napokon indián na ostrove. V Afrike ma strašne rozbolle zub, mal som napuchnutú tvár a chodil som s tým asi týždeň, lebo som nevedel zohnať antibiotiká," prezrádza obľúbený herec, ktorý takto najlepšie okúsi realitu jednotlivých krajín. Všetky tieto príhody však vznikajú znenazdajky a prirodzene.

Potom sa už len snaží vžiť s danou situáciou. "V hlave sa musím dať do prednastaveného stavu a tá bolesť buď prejde alebo nie. Čas ide veľmi pomaly a musím si na to zvyknúť," pokračuje Kamil. Tieto adrenalínové výlety sú však čisto pánskou záležitosťou a nikto z partie si na ne svoje partnerky radšej nevodí. U Kamila zatiaľ zhodou okolností nie je žiadna dáma na obzore.  

Sledujte premiérové Inkognito s tajným hosťom Kamilom Mikulčíkom dnes o 20:35 na JOJke!