Neostalo to len pri lesbičke z Paneláku: Karnasová miluje šťavnaté a nenormálne postavy!

V akom seriáli ju najbližšie uvidíme?

V Inkognite dnes privítame ako tajnú hostku sympatickú a energickú herečku Andreu Karnasovú, ktorú diváci JOJky poznajú napríklad ako lesbičku Denisu zo seriálu Panelák či najlepšiu Lujzinu kamošku Andreu z Našich. Andrea rada stvárňuje rôznorodé typy postáv a rada prijíma čoraz väčšie výzvy. "Neviem, čim to je, ale väčšinou sa mi ujdú také dramatickejšie alebo niečím zvláštne postavy. Z toho sa teším, lebo čím je postava šťavnatejšia a menej normálna, je pre herca zaujímavejšia," myslí si herečka.  

Niektoré z nich dokonca splývajú aj s jej súkromným životom, iné zas ani nie. "Je jedno, či sa snažím priblížiť život lesbičky alebo heterosexuálnej ženy. Kaž vychádzame najviac z vlastnej skúsenosti, lebo iné nemáme. Potom sa snažíme odpozorovávať po kaviarňach a podone," prezrádza Andrea, ktorú diváci čoskoro uvidia aj v dlhoočakávanom dramatickom seriáli s kriminálnou zápletkou 1890. "Tešiť sa diváci môžu na samotný seriál. Každá postava je zaujímavá svojim príbehom, charakteristikou I obsadením, diváci sa teda rozhodne majú na čo tešiť," prezrádza jedna z jeho postáv.  

Andrea však dlhé roky pôsobí aj ako dabingová herečka. Dabovanie najväčších hereckých hviezd však pomáha v herectve aj jej samotnej. "Odkukávam od amerických či francúzskych hercov profesionalitu. Dúfam, že aj oni raz odkukajú odo mňa," smeje sa Andrea. Najväčšou poctou bolo pre ňu dabovanie Trinity v Matrixe či filmu Klub bitkárov. Okrem toho má ešte zimomriavky na Claire v seriáli Homeland, ktorý poznajú aj diváci Plusky a odporúča ho úplne všetkým: "Je to úžasný seriál, kde Claire Danes hrá ako malý boh." Tešiť sa na skvelý Andrein hlas však môžete už dnes večer v Inkognite. 

Sledujte premiérové Inkognito dnes o 20:35 na JOJke!