Karnasovej najúmornejšie nakrúcanie Paneláku: S opicou po žúre musela trpieť priamo na pľaci!

Ako to dopadlo?

V najnovšom Inkognite sa nám ako tajný hosť predstavila obľúbený herečka Andrea Karnasová, ktorú diváci JOJky poznajú nielen ako lesbičku Denisu z kultového Paneláku, ale napríklad aj ako najlepšiu Lujzinu kamošku Andreu zo seriálu NAŠI. Nemenej známy je však aj herečkin hlas, ktorý prepožičala desiatkam známych zahraničných hereckých hviezd.

A keďže sa Andrea vyskytuje v brandži mnoho rokov, za ten čas stihla zažiť množstvo humorných príhod. Jednu z nich nám chtiac-nechtiac herečka prezradila po tom, čo sa jej Vlado spýtal, s akými ľuďmi sa jej najlepšie spolupracuje. „S takými, čo pripravení. Priznám sa, že občas som šlendriánka, no občas mám pocit, že som v tom idúcom vlaku, to viem. A zrazu príde situácia, že žúruješ do skorého rána, lebo oslavuješ koniec jedného projektu, ale zároveň musíš ísť do druhého projektu točiť opäť," spomína si herečka na dotočnú párty k seriálu Odsúdené, na ktorej pobudla až do siedmej rána.

Na tom by nebolo pre energickú ženu ako ona nič zvláštne, keby ju ešte v ten deň nečakalo náročné nakrúcanie Paneláka. Nezostávalo jej však nič iné, než sa premôcť a nakrúcať aj v "rozbitom" stave. "Bolo mi veľmi zle, ale zvládla som to s pomocou skvelých kolegov, ktorí ma ovievali a nosili tabletky," zahanbene priznala Andy. Vtedy som si povedala, vidíš, aká si hlúpa. Stálo ti to za to? vtipne zaklincovala svoju historku Karnasová. Túto príhodu berie ako veľké poučenie do života a odvtedy si už dáva poriadny pozor na to, čo ju na druhý deň čaká.  

 Celú epizódu najnovšieho Inkognita nájdete v našom bezplatnom archíve!