Strelkyňa Barteková má o jednu zbraň naviac: O takej sexy postave môžu kolegyne akurát snívať!

Pri postave to ani zďaleka nekončí.

V Inkognite dnes privítame ako tajnú hostku úspešnú slovenskú reprezentantnku v streleckej disciplíne skeet, bronzovú medailistku z Olympijských hier z Londýna a držiteľku viacerých medailí - sympatickú Danku Bartekovú. Mladú športovkyňu nemali naši hádači najmenší problém uhádnuť, keďže s takým Marcelom sa videli niekoľkokrát aj na nedávnej olympiáde. A hoci vie Danka narábať aj s ťažkými zbraňami, chlapi z nej rešpekt a strach nemajú, keďže všetci vedia, že je veľmi mierumilovný človek.  

Mladá strelkyňa však nemá problém narábať ani s inými zbraňami, ako je brokovnica a sem-tam si vystrelí aj z pištole či luku. Okrem toho používa už len tie ženské zbrane. "Vždy hovorím, že najlepší je ten úsmev a využívam ho často. Myslím, že muži majú radi pozitívne ženy," hovorí Danka. Chlapi sa však rozhodne neobzrú len za jej úsmevom, ale aj sexy postavou, o ktorú sa poctivo stará. "Som zástankyňou zdravej stravy. Už rok má jedálniček na mieru a je na nízkosacharidovej strave. Viac tukov a menej sachaaridov a snaží sa cítiť čo najlepšie," prezdrádza úspešná športovkyňa. Strelkyňa pritom nemusí mať super postavu, keďže ostatné ženy na stupnici víťazov mali skôr mohutnejšie postavy.

Danka sa chce jednoducho cítiť dobre a športovať vždy, keď môže, čo potom pociťuje aj na celkových výkonoch. Okrem celkovej kondičky však musí dbať aj na svoj orlí zrak, bez ktorého by terč trafila len ťažko. "Zrak som si za posledný čas dosť kazila aj vďaka telke, keďže som mala veľa času oddychovať doma s vyloženými nohami," prezrádza Danka. Teraz sa však už o svoje oči poctivo stará, prijíma kopec vitamínov, aby sa mohla vrhnúť na nový olympijský cyklus s novou zbraňou na novej strelnici, aby nás tak mohla reprezentovať na všetkých vrcholových podujatiach a najmä na nadchádzajúcej Olympiáde v Tokiu. 

Sledujte premiérové Inkognito s tajnou hostkou Dankou Bartekovou dnes o 20:35 na JOJke!