Obyčajná torta je out: Moderátorskej stálici kolegovia zagratulovali diétnejšou náhradou!

Prečo sa tak rozhodli?

Kto by to bol povedal, že obľúbený moderátor Vlado Voštinár, ktorý patrí k stáliciam Inkognita a relácií Uhádni môj vek či Nové bývanie, nedávno oslávil päťdesiattrojku? Sympatický moderátor na svoj vek vôbec nevyzerá a len skromne priznáva, že je rád, že sa tohto čísla vôbec dožil. Na jeho sviatok však nezabudli ani kolegovia z JOJky, ktorí mu na nakrúcanie Inkognita priniesli špeciálny darček. Tým nebola klasická torta, ale jej oveľa zdravšia alternatíva plná ovocia. Vlado bol očividne poriadne zaskočený a zároveň dojatý, keďže takýto skvelý záver nakrúcania rozhodne nečakal. „Keď si to niekto všimne a zagratuluje mi, celkom ma to berie napriek tomu, že sa narodeninami veľmi nechválim. Takýto darček, ako zdravá torta, ma berie ešte viac,“ teší sa Vlado. A prečo práve zdravá torta a nie rokmi overená klasika plná kalórií?  Počuli sme, že Vlado najnovšie ide do formy a už „rysuje“. „Nezdravého v živote máme všetci dosť. Zdravá torta je krásna, farebná, zdravá, dá sa po nej šoférovať a nepriberá sa. Najlepšia torta, aká môže byť,“ vysvetľuje Vlado.

Inkognito - Vlado Vostinar historia Inkognito - Vlado Vostinar historia Zdroj: joj.sk

​Sám by pritom chcel držať štíhlu líniu, no akosi to nie je pri jeho pracovnom vyťažení úplne technicky možné. „Keď nastupujem do jednotlivých výrob, je to o tom, že nemáme čas na extrémne zdravé jedlá alebo jedlá, po ktorých je človek polohladný.  Bez energie to nejde, takže jem teraz veľmi nezdravo a je to na mne vidieť,“ myslí si Voštinár. Moderátor sa napokon so svojím darčekom podelil a keďže ho rozdal medzi všetkých kolegov, ktorí boli prítomní na nakrúcaní Inkognita, okamžite sa po ňom zaprášilo.

Vlado Voštinárovi prajeme v živote i v našej televízii ešte veľa úspechov a vtipných momentov v reláciách Inkognito, Uhádni môj vek i Nové bývanie!